Natt 94

Konstigt.
Det gick lite trögt.
Bara cirkus 5,5 timmar.
Mådde nästan för bra för att sova.
Eller vad ska man tro?

Kommentarer
Postat av: HansomdansarmeDigalltsomoftast*

Tack för att Du mår bättre och för Ditt bidrag till den vakna mänskligheten ! Och Du tack för länken till Billy Joel och därigenom till filmsnutten Dirty Dacing! Det är inte lätt att somna till men kanske efteråt ? Här kommer ngt. mera lugnt och sansat kanske ngt. att memorera inantill ?

"I Krukmakarens hus"

Ibland år det som om lerkärlet på drejskivan skriker till krukmakaren. Jag tycker inte om vad du skapat Varför gjorde du mig så bräcklig och ful? Varför pressar du mig så in mot centrum ? Skapelsen underkänner skaparens förmåga att skapa!

Gud vet vad han gör när han/hon formar ossi sina kärleksfulla händer. Varje kärl är unikt, har en unik design och ett unikt användningsområde. Själva formandet kan göra ontmen hans mål är ett mästerverk,som liknar och reflekterar honom själv.

Krukmakaren har inte för avsikt att skapa en prålig utställningvas,utan ett lerkärl för vardagen. I det lerkärlet har han lagt en skatt och tänt ett ljus. Ljuset sipprar igenom de sprickor som finns i kärlet. Vår skörhet och genomskinlighet är inte ett konstruktionsfel,sprickorna gör att Kristusljuset kan ses av andra.

Gud är god och han älskar Dig,därförkan Du,också på årets sista dag,vila tryggt på drejskivan,i förtröstan på att unuversums skapare håller på att forma ett mästervärk ! ! !

Ps. sov nu sött inatt! + kram till Dig.

2011-01-28 @ 19:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0